Nyhet

Anmälan öppen för Escalate Challenge 13

Svenska MMA ligan 2016 är igång och nu har Sveriges största amatör-MMA gala, Escalate Challenge, öppnat anmälan inför sin trettonde gala.

Escalate Challenge 13 äger rum den 23 april i Nyköping i vanlig ordning. Anmälan är öppen till den 18 april, och det är redan många anmälda. Det är en populär tävling, därför kommer antalet matcher att begränsas till 30 st. Med andra ord – tidig anmälan är att föredra.

För att delta bör den tävlande visa upp Svenska Budo &-Kampsportsförbundets tävlingskort vid invägning. Den tävlandes klubb måste också vara medlem i Svenska MMA-förbundet. Helst vill arrangören att klubben kan bidra med en licenserad domare under tävlingarna. Anmälan görs via länken här.

Lycka till!

 

Fotocred: ?

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer