Nyhet

Berns uppköpt av kampsportare

Berns Salonger får nya ägare, och kontraktet träder i kraft den 30 juni. Det är den framgångsrika thaiboxaren och bartendern Sanny Dahlbeck som har bestämt sig för att köpa upp stället. Med sig har han även Hamza Bougamza, och Madde Vall. Supertrion har valt att döpa om Berns Salonger till ”Palatset”:

Jag fick idén i duschen!

Berättar Bougamza.
Jonathan Broberg , informatör Budo & Kampsportsförbundet, kommenterar namnförslaget:
Vi flyttar Kampsportsgalan till Palatset kan man säga, även om vi ju inte flyttar. Förresten flyttar nog Djurgården ner till Division ett efter den här säsongen.
Nu när Madde Vall flyttar hem till Sverige för att vara en del av detta projekt, vill hon vara så nära sin kille Daniel Beijner som möjligt, och har därför fått ta till strikta åtgärder. Salong Betong kommer att flytta in till Palatset (Berns), där även podcasten ”Handen på hjärtat” kommer att spelas in med live-publik. Hamza tycker om Madde Vall:s idé:
Det är cok bra! Man kan säga att betongen har kommit in i city.
Rodrigo Gonzalez, en av medlemmarna i ”Handen på hjärtat”, flyttar äntligen ut från sin mors lägenhet, och slår rot i Palatset. Han avslöjar även vem som kommer att hålla Sanny Dahlbeck sällskap i baren:
Daki Savic:s käre vän Albert kommer vara där och servera tillsammans med Sanny. Är helt säker på att de blir ett jättefint bar-par !
Att Berns blir uppköpt av av ett gäng thaiboxare hyllas. Inte minst av de högre uppsatta. Bland annat Pernilla Johansson, ordförande för Svenska MuayThai-Förbundet:
Det går inte att beskriva hur stort det här är. Först ett VM i Sverige och nu det här
Paolo Roberto, var också en av budgivarna. Han fick dock känna sig besegrad och kommenterar det såhär:
Det känns ändå rätt (smack). Värsta puman hade kunnat vara Kungen av Kungsan på riktigt men thaiboxning är coolt. Jag kommer gå på alla galor där så länge jag inte är i Tibet och mediterar med Simon Kölle
Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer