Nyhet

West Coast Kickboxing arrangerar kickboxnings-SM 2016

Partilleklubben West Coast Kickboxing arrangerar årets kickboxnings-SM som kommer att gå av stapeln den 16 april på ”Aktiviteten” (Mölndals Idrottshus). Arenan har en publikkapacitet för 700 personer på läktaren, och bjuder på bra möjligheter till kringarrangemang.

Arrangörerna ser detta som en möjlighet till att göra mer för att lyfta sporten, och ställer därför till med en kickboxningsmässa i direkt anslutning till tävlingarna. Där kommer bland annat kickboxningsförbundet att vara på plats, men även andra kickboxningsklubbar från Göteborg.

Vi har bjudit in kickboxningsklubbarna på mässan så dessa får presentera sig själva och sin egen verksamhet och svara på besökarnas alla frågor och förhoppningsvis knyta lite nya kontakter och på så sätt kan vi få in ännu fler att träna vår underbara idrott.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer