Nyhet

Halmstad-fighter klar för GLORY 29

Tre är den gyllene siffran. Tre är antalet svenska fighters som är klara för den 29:e upplagan av GLORY som kommer att äga rum i Köpenhamn den 16 april.

Först Alex Harris som återupptar sin thaiboxningskarriär och möter Jonathan Oliveira. Sedan Abdou Karim Chorr som möter Rhassan Muhareb, och nu Adel Ekvall Halila.

Den meriterade Halmstadsfightern Adel Ekvall Halila förbereder sig nu för att göra sin GLORY-debut, där han kommer att ställas mot Waldemar Weibe. Ekvall har länge hållit på med thaiboxning. Redan som junior var han uttagen i talanggruppen och har varit med på flera stora mästerskap med landslaget. Han är bland annat är svensk mästare, nordisk mästare och innehar en VM-medalj. Senast jag såg honom i ringen var Borlänge under Ringfight där han var en av fyra fighters som slogs om WKN:s skandinaviska titel. Där kom han till final, men förlorade den jämna finalen mot Abdou Karim Chorr.

Ekvall syns även i ringhörnan när klubbkamraterna går match. Där agerar han coach, och kommer med goda råd.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer