Nyhet

Nummer ett av Fighter Magazine i din butik nu!

I Fighter Magazine nummer 1/2016: Berättar vi historien om Ricard Carneborn – ett stycke nutida kampsportshistoria personifierad. Vi tar ett snack med PO Lindvall, Jörgen Kruth, Jens Hulthén, Thabo Motsieloa, Mikael Spreitz och Martin Lidberg – männen bakom Martin Holms Minne, ett initiativ som ska lyfta fram arvet efter den saknade mästaren. Vi intervjuar Pernilla Johansson om Thaiboxnings-VM i Jönköping, Frysbox och kärleken till kampsport. Och vi fick en trevlig pratstund med Jonathan Broberg och Mona Lundkvist om Kampsportsgalan…

Dessutom bjuder vi på Ruffietrix och tips med Sofia Mårdh och Veronica Björnum, det bästa från Budo, boxningshistoria, en presentation av MMA-landslaget, mental träning, ingame-coaching och en maffig kamsportsfilmslista presenterad av Simon Kölle.

Fighter Magazine hittas på Pressbyrån, Shell/7eleven, Presstop m fl ställen i Sverige och Norge samt digitalt via Readly och Ztory.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer