Nyhet

Matchbild och resultat: Latifi vs. Villante

Ilir Latifi kan nu tillgodoräkna sig sin tredje raka vinst när han i natt besegrade Gian Villante. Efter tre mycket jämna ronder gav samtliga domare vinsten till svensken som därmed vann sin första UFC-match via ett domslut.

Första ronden var det ömsom utdelning av både sparkar och slag där Villante hade ett visst räckviddsövertag. Ilir försökte få matchen till mattan via ett par nedtagningsförsök men Villante lyckades försvara sig.

Den andra ronden kändes betydligt försiktigare till en början men Ilir är ändå den mer aktive av de båda. Han fortsätter att aktivt jobba för en nedtagning och lyckas med en. Latifi träffar även Villante med flera slag. Efter halva ronden lyckas han supplexa amerikanen något som säkerligen bidrog till att Ilir plockar rond 2.

Sista och tredje ronden präglas av två trötta fighters. Latifi fortsätter att pressa och är även denna rond den mer aktive och effektive. Svensken har klart bättre utdelning på de försök han gör genom denna avslutande rond.

Slutet fick avgöras via ett domslut där Ilir Latifi alltså besegrar Gian Villante via ett enhälligt sådant.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer