Nyhet

Mindre än två veckor kvar till Kampsportsgalan 2016

Kampsportsgalan, som numera är Fightermag:s samarbetspartner, arrangerar årets gala den 19 mars. I vanlig ordning sker festligheterna på Berns Salonger i Stockholm. Under kvällen kommer ett flertal skimrande priser att delas ut i de tio olika kategorierna: Årets ledare, Årets genombrott, Årets mästare, Årets klubb, Årets traditionella utövare, Årets mästarinna, Årets förebild, Årets kampsportare, Folkets pris – guldtsuban samt SB&K:s Hederspris. De nominerade i de olika kategorierna presenteras här.

Kampsportsgalan 2016 kommer att ledas av tv-profilen Thabo Motsieloa, som även är grundare till Södermalms Shaolin Förening. Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson, skådespelaren Stefan Sauk, artisten Sean Banan, årets Mästarnas Mästare-deltagare, kickboxaren Caroline Ek, komikern Janne Westerlund och Snabba cash-skådespelaren Dragomir Mrsic är ett par välkända namn som under galan kommer att ha prisutdelarroller.

Vi kommer även att få se de Tv 4‑aktuella gladiatorerna Eddy ”El Gringo” Bengtsson, Lisa ”Valkyria” Pihl och Magdalena ”Athena” Kowalczyk på plats.

Intresset har varit otroligt stort för galan, vilket har lett till att alla biljetter numera är slutsålda. Återbudsbiljetter är det sista hoppet för de intresserade.
Foto: Hamid Ershad Sarabi

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer