Nyhet

Matchbild och resultat: Holm vs. Tate

Det blev ett femronderskrig som nästan gick full tid när Holly Holm och Miesha Tate möttes i den näst sista matchen under UFC 196. Slutligen var det en Rear-Naked Choke som, bokstavligen, släckte en utav dem.

Det blev tredje försöket gillt på mästartiteln för Miesha Tate som ströp ut Holly Holm sent i rond nummer fem. Tate övertar därmed bältet i kvinnlig bantamvikt.

Matchen mellan dessa två toppfighters var spännande och underhållande. Holly Holm var, innan hon fastnade i Mieshas grepp, den mest effektiva och träffbenägna av de två, sett till det stående partierna. När matchen, i den femte ronden, blev en kamp på marken så lyckades Tate alltså få in en Rear-Naked Choke som Holm tappert försökte kämpa sig ur. Utgången blev dock att Holm tuppade av och därmed förlorade bältet som vandrar vidare hennes motståndare.

Miesha Tate besegrar Holly Holm via Rear-Naked Choke och övertar mästarbältet i kvinnlig bantamvikt.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer