Nyhet

Lina Wåglund: 20 SM Guld på 6 år i rad

SM i Karate gick av stapeln i Stockholm i helgen och en av de stora stjärnorna är som vanligt Lina Wåglund.

Med hela 20 SM-guld på 6 år i rad får vi nog säga att Lina Wåglund är något utöver det vanliga. Såhär beskriver Wåglund själv tävlingen och hon passar även på att summera lite och givetvis tacka sina sponsorer:

Vet inte riktigt vart jag ska börja! Jag vill nog börja med att tack ALLA som har trott på mig och uppmuntrat mig under mina upp och ner dagar. Jag vill tacka min huvudsponsor @svenskatvspel Thomas Larsson för att ni har så starkt förtroende för mig. Jag vill även tacka @Budofitness Hayes Jemide för att ni alltid finns där för mig! Jag vill även speciellt tacka min familj och min huvudtränare Ky Buon Tang som alltid ger mig positiv energi och självförtroende för att kunna leverera på mattan.

Jag har nu tävlat på SM i 6 år i rad och lyckats kamma ihop 20 SM Guld. Jag kan inte vara mer stolt över mig själv just nu men jag tänker absolut inte nöja mig här. Nu är det bara att ställa om kroppen igen och sikta ännu högre!

Wåglund_medaljer

Den unga Lina Wåglund är ett av våra stora stjärnskott inom svensk Karate. Vi ser givetvis fram emot att få se mer av Lina och hennes Karate.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer