Nyhet

Rampage tillbaka till Bellator

Quinton ”Rampage” Jackson lämnade Bellator för att återvända till UFC, men har nu blivit tvingad att gå matcher i Bellator.

Bellator menade att Rampage fortfarande hade matcher kvar på kontraktet då han skrev på för UFC igen. Efter tre matcher och tre vinster i Bellator skrev Rampage på med UFC i december 2014. Han gick sen en match på UFC 186 där han vann mot Fabio Maldonado.

Bellator började föra en process för att få tillbaka Rampage och nu har tvisten löst sig till Bellators fördel.

I ett pressmeddelande berättar Bellator om situationen:

Following an amicable agreement to settle the litigation between the two parties, the always entertaining and exciting Quinton “Rampage” Jackson is returning to Bellator. Bellator MMA is thrilled to have “Rampage,” one of the most recognizable fighters in the history of the sport, joining a very competitive light heavyweight division featuring champion Liam McGeary, Phil Davis, King Mo, Tito Ortiz, Emanuel Newton, Linton Vassell among others.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer