Nyhet

Superior Challenge 13: Malmöfighter möter engelsman

Förra veckan utannonserades huvudmatchen för Superior Challenge 13 där David Bielkheden och Daniel Acacio går match om welterviktsbältet. Nu är den andra matchen utannonserad, och kommer gå i catchvikt -80 kg.

Malmöiten, Team AVAM:s Rioo Ibrahim har två gånger varit bokad för sin Superior Challenge-debut, men har tvingats ställa in på grund av skada. Nu är han återigen bokad för match och kommer ställas mot engelsmannen Martin Hudson. Hudson gick match på Superior Challenge 12 i Malmö, och mötte då Ibrahims klubbkamrat Alejandro Ferreira som han besegrade.

Babak Ashti, Grundare Superior Group International:

– Rioo är en otroligt intressant fighter och jag har länge velat se honom tävla. Martin presterade mycket väl på Superior Challenge 12 och visade att han har ett riktigt fighterhjärta. Det är en otroligt jämn matchning som kan sluta hur som helst och det lutar åt en krigarmatch i högt tempo.

Det nuvarande matchkortet för Superior Challenge 13 i Norrköping den 9 april ser ut som följande:

Titelmatch, weltervikt: (C) Daniel Acacio vs. David Bielkheden

Catchvikt, -80 kg: Rioo Ibrahim vs. Martin Hudson

 

Andra fighters som är klara för galan, men som inte har fått sina motståndare utannonserade: Joachim Christensen, Martin Akhtar, Sadibou Sy, Alexander Bergman, Michel Ersoy.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer