Nyhet

Cage Warriors gör comeback i vår!

Cage Warriors, en organisation som grundades 2001 och har hittills arrangerat 74 galor världen över. De har bland annat besökt USA, Jordanien, Libanon, Ukraina, Förenade Arabemiraten och ett tag var det bestämt att de skulle besöka Sverige. Jack Hermansson, David Bielkheden, Martin Svensson, Lina Akhtar Länsberg, Fernando Gonzalez och Rioo Ibrahim är några svenskar som gått match i CWFC. Även Pannie Kianzad har haft en karriär där, och blev organisationens första titelhållare i damernas bantamvikt.

Det har dock varit tyst ett tag, och över ett år har passerat sedan Cage Warriors höll sin senaste gala. Organisationen tog efter det en paus, och nu har VD:n Graham Boylan gått ut med datumet för deras comeback. Datumet är bokat till den 15:e april i London. Boylan lovar fler uppdateringar inom kort.

Det var i Cage Warriors som Conor Mcgregor gjorde sig ett namn först och han innehöll både fjäderviktsbältet och lättviktsbältet.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer