Nyhet

Rami Aziz plockade hem viktig vinst

Under gårdagskvällen gick galan Desert Force 20 i Dubai där svensken Rami Aziz (8-3) gick match mot Ali Al Qaisi (0-2). Aziz låg inledningsvis väldigt illa till men lyckades slutligen komma tillbaka.

Måndagens vinst blev Rami Aziz åttonde och säkerligen en välbehövlig sådan då han inte vunnit sedan augusti 2014, då han mötte Elias Boudegzdame under Desert Force 13. Hans senaste match från i mars 2015 förlorade han mot Chabane Chaibeddra via en Baseball Choke under Desert Force 16.

Svensken gav oss först anledning till oro i inledningen av första ronden då han hamnade i en strypning följt av ett armlås. Dock lyckades Aziz vända på steken då han kort därefter lyckades låsa en rear naked choke som Ali Al Qaisi tvingades klappa sig ur. Vinsten tilldömdes därav Aziz i den första ronden, trots en väldigt skakig inledning.

Matchen tillsammans med vinsten var fjäderviktaren Rami Aziz första match på drygt ett år.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer