30 sekunder med lyftkranen från Rosengård

Fightermag.se fick möjlighet att byta några ord med Ilir Latifi efter hans styrkebesked i Boston.

De som satt uppe fick se honom skicka iväg en överhandshögernäve som fick Sean O’Connell gå i golvet. Latifi flög på motståndaren och domaren bröt matchen efter 30 sekunder. TKO till Släggan.

Hur kändes det att kliva in i oktagonen i Boston?

– Alla är nervösa inför match, men jag försöker håla mig lugn. Sedan hör man publiken och det blev väl extra högljutt när man möter en kille med irländskt ursprung i just Boston. Klart de håller på sin kille.

Inför matchen hade du sagt att du visste att O’Conell gillar att pressa och står pall för rejäla smällar, är det något du vill ta tillbaka i efterhand

– Nej, han kan absolut ta en smäll och jag var mentalt förbered på tre ronder, men jag fick en öppning på honom och den där overhanden är det inte lätt att stå emot.

Fick du någon skada under matchen själv?

– Inte under matchen, men jag bröt näsan strax innan jag åkte över, för ungefär fyra veckor sedan och fick sys. Sedan märkte jag att jag fick problem att andas genom näsan och fick opereras. Et hade blivit en blödning som infekterats så den sista tiden i training campet kunde jag inte sparras. Stygnen togs bort dagen innan läkarkontrollen här, så det fanns stunder då jag var orolig för matchen. Nu efteråt känns det skönt. Jag kommer stanna här i Miami på semester och här händer lite andra grejer som jag inte kan snacka så mycket om, men det har att göra med film.

Ska du bli Hollywoodstjärna?

– Jag kan inte säga så mycket mer just nu, men sedan vill jag in i oktagonen igen och jag hoppas… Jag vill gå som main event hemma i Malmö.

 

Fightermag vill gratulera till segern och vi ser fram emot att se Ilir Latifi både på film och i Malmö inom en snar framtid.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer