Nyhet

B.J Penn återupptar sin karriär

Det var för över ett och ett halvt år sedan B.J Penn gick sin sista match, och bestämde sig därefter för att lägga handskarna på hyllan. Inget konstigt beslut egentligen. Han hade då förlorat fem av de sju senaste matcherna. Bland annat tre gånger mot Frankie Edgar.

Nu har 37-åringen gjort det offentligt att han vill göra comeback. Detta med Greg Jackson som tränare. Penn:s mål är att bli titelhållare i fjädervikt, vilket också är hans motivation. Han tror att det är fullt möjligt att nå dit med Jackson:s hjälp.

B.J Penn utmanade Nik Lentz via nätet för ett par dagar sedan, men vem han egentligen får möta i sin comeback återstår att se. Fjäderviktsdivisionen är en av de mest fullpackade divisionerna, och inkluderar en hel del vassa fighters. Bland annat Frankie Edgar, Max Holloway, Ricardo Lamas mfl. Titelhållare i divisionen är Conor McGregor.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer