Artikel

Filmrecension: Fight of Fury – En kalkon rakt igenom

Att ha bra kampsportare i en film behöver verkligen inte betyda att det blir en bra film och heller inte att filmens fight-scener ens är bra. Nu när jag börjat recensera film så har det börjat skickas olika filmer till mig och jag kommer också se filmer på bio som kan vara intressanta för Fighter Magazines läsare.

Fight of Fury är en film i genrerna action, drama och crime. Temat är trafficking, ett ämne som det absolut behöver pratas mer om.

Regissören Del Weston misslyckas totalt med att få den här B-filmen att lyfta. Dels är ljudet, fotot och manus skräp men det är också nästan uteslutande dåliga skådespelarinsatser. Det är dock så att det är tydligt att flera inblandade är kunniga inom kampsport, men det räcker inte.

Filmens handling är enkel och kretsar kring att en man ska bekämpa ondskan. Han upptäcker en trafficking-härva i sitt område och beslutar sig för att stoppa det.

Huvudrollen tränar offer i kampsport så de ska kunna försvara sig. Ja, ni hör. Den här plågsamt dåliga filmen vill jag helst glömma – illa kvickt!

1 av 10

1 Fighter av 10 möjliga

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer