Artikel

Datum satt för GLORY 27

GLORY 26 i Amsterdam den 4 december bjöd på en riktig show! Se Superseries-matcherna här, och matcherna från huvudkortet här.

Nu är det dags för nästa event, som också är årets första GLORY-gala: Glory 27. Datumet är satt till den 26 februari, och Sears Centre i Chicago, Illinois står som värd för evenemanget.

Huvudmatchen för galan är en titelmatch i mellanvikt där Artem Levin och Simon Marcus möts för tredje gången. GLORY 21 var senast de drabbade samman, och då sträcktes bådas armar i skyn. I det första mötet besegrades Levin av Marcus via enhälligt domslut.

GLORY:s VD, Jon Franklin pratar om matchningen:

Neither man was satisfied with the result of their fight in May [of 2015]. Levin thinks he won. Marcus thinks he won. The judges scored it a draw. We’ve set this grudge match for GLORY’s first card of 2016 to put all that to bed. If this fight is anything like the last one, the fans in Chicago are in for an incredible show once again.

Detta är för tillfället den enda utannonserade matchen för galan.

levin vs. marcus

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer