Nyhet

GLORY 27: Levin vs. Marcus – Matchkort

Tiden är kommen för årets första Glory-gala. GLORY 27 äger rum på fredag i Chicago. I huvudmatchen möts Simon Marcus och Artem Levin för tredje gången, och med tanke på det oavgjorda resultatet från den senaste matchen finns inga tankar på att lämna resultatet i domarnas händer denna gång. Mellanviktsbältet står på spel, och utöver det tar även en mellanviktsturnering plats på matchkortet som ser ut såhär:

Nyhet

GLORY 27: Chicago – Fullständigt matchkort

Matchkortet för årets första GLORY-gala är nu fullständigt. Ett tredje möte mellan Artem Levin och Simon Marcus väntar oss i huvudmatchen. Där står GLORY:s mellanviktstitel på spel. Längre ned på matchkortet väntar en mellanviktsturnering bestående av fyra fighters, samt fem superfightmatcher. Nedan finner du det fullständiga matchkortet för GLORY 27 den 26 februari:

Veckans matchningar: V 4 – 2016

Veckans matchningar är ett återkommande segment som har införts på Fightermag.se sedan årsskiftet. Tanken är att samla alla matchningar under samma tak för att underlätta för dig som läsare. Varje vecka publiceras en länk som uppdateras i takt med att matchningar utannonseras, och i slutet på varje vecka sammanställs alla matcher.

Nyhet

Matchkortet börjar ta form för GLORY 27

I december offentliggjordes datumet för GLORY 27 till den 26 februari, och det visade sig att det var Chicago som skulle stå som värd för eventet. Nu börjar matchkortet för galan att fyllas på. Huvudmatchen, som har varit utannonserad ett tag nu, står mellan Artem Levin och Simon Marcus. Dessa herrar gör upp om mellanviktstiteln i deras tredje möte.

Nedan ser du matchkortet som är presenterat på GLORY:s hemsida:

Artikel

Datum satt för GLORY 27

GLORY 26 i Amsterdam den 4 december bjöd på en riktig show! Se Superseries-matcherna här, och matcherna från huvudkortet här.

Nu är det dags för nästa event, som också är årets första GLORY-gala: Glory 27. Datumet är satt till den 26 februari, och Sears Centre i Chicago, Illinois står som värd för evenemanget.