Nyhet

TV4-gruppen slutar visa UFC

TV4-gruppen har gått ut med ett meddelande till sina kunder angående att de 2016 inte kommer visa UFC mer. Ryktet säger nu att även Cmore kommer sluta visa UFC.

TV4-gruppen  har sedan en tid tillbaka visat UFC-galorna. Under ett tag engagerade dem även ett externt produktionsbolag som gjorde intervjuer och annat för att lyfta intresset för sporten. Nu har TV4-gruppen gått ut med att de 2016 inte längre kommer visa UFC. Om de kommer visa annan MMA är oklart. Den senaste tiden har vi sett hemskt dåliga tittarsiffror på TV4Sport när det kommer till MMA, men även när det gäller det mesta annat också (på grund av att kanalen inte är med i det allmänna utbudet).

cmore.jpg

Fightermag har idag varit i kontakt med Cmore som inte vill kommentera ryktet angående att de 2016 kommer sluta visa UFC även de. Fightermag har också varit i kontakt med Viasat som blivit utpekade som de som 2016 kommer ta över och visa UFC.

Enligt en källa inom Cmore får ingen enskild person anställd på företaget gå ut med informationen om att de kommer sluta visa UFC, något som dock varit rätt allmänt känd inom somliga kretsar. Stämmer detta innebär det att vi är flera som kommer få dras med en räkning för januari på kanaler vi inte vill ha. Samtidigt är det en risk att nu kasta sig över till Viasat och lämna Cmore om nu ryktet och källan visar sig felaktiga. Oavsett vad är nu kunderna i andrahand.

Det enda rätta nu är förstås att Cmore går ut och berättar hur det blir precis som TV4-gruppen gjort. Viasat sägs vara bundna vid ett avtal att inte få gå ut med nyheten förens första januari 2016 – ett förfarande som inte är ovanligt.

Vi håller er uppdaterade när mer information kommer in.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer