Tre fighters får lämna UFC

Tiden är kommen för två bantamviktare och en fjäderviktare att lämna UFC.

Hugo Viana, får lämna UFC efter ett 3-3 record inom organisationen. Han kommer nu från två raka förluster, mot Aljamain Sterling och senast mot Guido Cannetti. Tidigare har han även förlorat på TKO mot den nuvarande titelhållaren i bantamvikt, TJ Dillashaw.

Även Vaughan Lee som har mött TJ Dillashaw får lämna organisationen. Det gör han efter en fyraårig UFC-karriär med fem förluster och tre vinster. Lee kommer också från två raka förluster, senast mot Patrick Holohan.

Den tredje fightern att lämna UFC är fjäderviktaren Alan Omer. Omer fick en kortvarig vistelse i UFC där han endast hann gå två matcher. Bägge dessa förlorades, ena via domslut och andra via submission.

Det återstår att se om UFC signar nya fighters som kan ta deras platser.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer