Nyhet

Martin Svensson – obesegrad i TUF

Martin Svensson var en tre svenskar (Frantz Slioa & David Teymur)som fick chansen att delta i TUF 22: Team McGregor vs. Team Faber. Han var också den enda svensken som inte förlorat en match i huset. Faktum är att han var den enda under hela säsongen som förblev obesegrad i TUF-huset. Svensson var på plats i Las Vegas, under TUF 22 finalen och var redo att fightas. Ändå fick hans UFC-debut vänta..

Nu är han bokad för sin efterlängtade UFC-debut där han kommer att ställas mot David Teymur som också befann sig i huset (läs mer här).

I en lång intervju med MMAjunkie berättar han om hur det kändes att vara redo för en match, men inte få chansen att hoppa in.

It was bittersweet. You don’t ever really hope that anyone else gets injured or pulls out of their fights, and I never really did. But it was tricky. It was a fun experience, but at the same time it was very hard emotionally. It was a lot of ups and downs.

Han pratade även om skillnaderna med att tävla i TUF-huset, och att förbereda sig inför match på hemmaplan.

This time I’m going to be ready, and I can train as much as I want to and really peak. It’s going to be great, and I can show everybody how good I am. It’s going to be perfect.

Om Martin Svensson skulle beskriva sig själv som fighter, och hur han ser på sina motståndare så skulle det låta såhär:

I’m like the worst nightmare for anybody to fight. I’m tall, southpaw, and I’m a good grappler. You never know what’s going to happen. For me, I’m going to be the nightmare for everybody. It doesn’t matter. Every matchup is a good matchup for me.

 

Läs även:

En intervju med David Teymur 

En intervju med Martin Svensson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer