Nyhet

Två nya matcher till Fight Night London

UFC går idag ut med att man kompletterar matchkortet till Fight Night London den 27 februari. Där en av matcherna bjuder på en gammal motståndare till både ”Jycken” Cedenblad och Tor Troeng.

De första av de två nya matcherna inför galan på O2 Arena blir ett möte mellan den engelske mellanviktaren Bradley ”Bear” Scott (10-3) och Krzysztof Jotko (16-1) från Polen. Den andra blir mellan Yorkshirekillen Scott Askham (13-2) och amerikanen Chris Dempsey (11-3).

Bradley Scott gick senast match under UFC Fight Night 65 – Miocic vs. Hunt där han besegrade Dylan Andrews via en Guillotine Choke. Hans motstånd Jotko känner ni möjligtvis igen då han besegrat Tor Troeng år 2014. Eller, så minns ni kanske bättre när polacken blev utstrypt av Magnus ”Jycken” Cedenblad under UFC Fight Night 41 – Munoz vs. Mousasi.

Även Scott Askham, det andra nytillägget på matchkortet, känner igen både Cedenblad och Jotko då han tidigare förlorat mot bägge. Askham möter denna gång Chris Dempsey som senast kommer från en vinst över TUF-fightern Eddie Gordon.

UFC FIGHT NIGHT LONDON
Nuvarande matchkort

Mainevent
TBA vs. TBA

Bisping vs. Mousasi
Wilkingsin vs. Amirkhani
Parke vs. Khabilov
Breese vs. Nakamura
Picket vs. Briones
Grant vs. Vera
Allen vs. Meza
Scott vs. Jotko
Askham vs. Dempsey
Teymur vs. Svensson

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer