Nyhet

UFC Road to the Octagon: Dos Anjos vs Cerrone II

Rafel Dos Anjos och Donald ”Cowboy” Cerrone står för huvudmatchen under helgens UFC on FOX 17, som också är årets sista UFC-gala. Dos Anjos ställs då inför sitt första titelförsvar i lättviktsdivisionen, och gör det mot Cerrone som han tidigare besegrat.

”Cowboy” har inte alls legat på den lata sidan sedan han gjorde sin UFC debut 2011. Sedan dess har han hunnit gå hela 18 matcher (15 vunna) och avslutat nio av dessa. Titelhållaren å andra sidan har oftast kammat hem sina vinster via domslut, men på senare år har han kommit med ett och annat avslut.

UFC Road to The Octagon ger oss en inblick i båda fighters träningsläger, och vi får även en möjlighet att veta mer om deras personligheter. Titelhållaren flyttade nyligen med sin familj till USA för att kunna satsa helhjärtat på sporten, och utmanaren gör allt för att vinna bältet som han har tänkt ge bort…

Se avsnittet nedan:

Matchkortet för helgens gala hittar du här

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer