Nyhet

Hanna Silléns handskar auktioneras ut

Musikhjälpen samlar i år in pengar så ingen ska behöva fly undan klimatet. Super-Hanna Sillén auktionerar därför ut sina handskar till förmån för insamlingen – men det är inte vilka handskar som helst.

Den 26:e februari 2011 är ett datum som förmodligen väger tungt i Hanna Silléns ryggsäck. Det är datumet hon mötte Sheila Gaff under The Zone FC 8 och förlorade – på knockout. Och nu auktionerar hon bort handskarna hon bar just den kvällen för att stödja musikhjälpens insamling. Förutom att Hanna burit och fightats i handskarna själv så har de synts i SVT:s dokumentär ”Flickan med handskarna”.

Fler idrottare har visat stöd för musikhjälpen. Däribland MMA-fightern Nico Musoke som förra året auktionerade bort ett paket med bland annat biljetter till UFC on Fox.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer