Nyhet

UFC Fight Night 80: Andreas Ståhl avslutad för första gången i karriären

Svenska Andreas Ståhl har sannerligen inte haft det lätt i UFC och nu i hans andra match förlorade han på Teknisk Knockout i slutet av första ronden.

Andreas Ståhls motståndare Santiago Ponzinibbio (21-3)  öppnade starkt med ett stående game som fick Andreas att backa bakåt och skydda sig. Bortsett några snygga nedtagningar och ett par bra slagväxlingar hann aldrig Andreas Ståhl (9-2) komma in i matchen riktigt.

Kommentatorn och den tidigare UFC-fightern Kenny Florian sa i sändningen att Andreas inte fick det lätt och att hans första två minuter var riktigt tuffa med tanke på att han varit borta länge. Det var onekligen ett understatement.

Vi hoppas nu innerligt att den talangfulle Andreas Ståhl får en till chans i UFC och kan rätta till det som inte riktigt fungerade i den här matchen. Faktum är att Andreas fått möta betydligt mer erfarna fighters än honom och själv och det vore spännande att se honom mot någon som har likvärdig mängd erfarenhet.

Foto: Rich Martin

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer