Nyhet

Bellator 149 ger oss Gracie vs. Shamrock och…

Bellator 149 är en tid bort in i nästa kalenderår men som det ser ut nu kan det vara värt en viss väntan.

Matchmakingudarna som rår och spår över Bellator 149 annonserar nu ut ett möte som man väl ändå måste få kalla retro: Royce Gracie mot Ken Shamrock. Första gången de möttes var ju trots allt för 23 år sedan under UFC 1 (!) och när de denna gång kommer att stå öga mot öga så gör de detta för tredje gången under en ny organisations vingar. Ken Shamrock kommenterade matchfaktumet på sin hemsida enligt följande.

”To a fighter, each and every bout matters. But sometimes a fight rises above– surpassing the importance of all others. The upcoming fight between Royce Gracie and myself is that fight. On Friday evening, February 19, 2016, on Spike TV, I will fight Royce Gracie In Houston, Texas”.

Men som om inte detta vore krydda nog för fredagsmyset i februari så är ytterligare en match adderad till samma gala. En match som är långt ifrån något man kan kalla överflödigt pynt. Nämligen Kimbo Slice mot Dhafir Harris där Kimbo alltså kommer att gå upp mot sin före livvakt.

Bra grädde på fredagsmysmoset.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer