Nyhet

Rallarsving är tillbaka – i nytt format!

Rallarsving var Musse Hasselvall, Andreas Halldén, ett litet flott brottogram, hotellbrottning – ett kampsportsprogram med en rese- och kulturtvist, på legendariska kanalen ZTV. Nu kommer uppföljaren och hela serien snabbspolad i tidningsformat, genom Fighter Magazine.

Rallarsving 2I år är det tio år sedan programmet Rallarsving hade premiär och frågorna till Musse och Andreas om nästa säsong har hunnit bli många:
– Det händer dagligen. Någon mailar eller kommer fram och snackar. Varje dag alltså. Mycket sällan handlar det om något annat än Rallarsving, berättar Musse Hasselvall.

Varför blev programmet så populärt?
– Folk gillade att två rödflammiga glada killar såg konstiga ut och brottades i TV, säger Andreas Halldén.

Rallarsving 4Rallarsving reste från USA till Filipinerna, från Brasilien till Tunisien, från Japan till Holland. Det var en tydlig lågbudgetstämpel på det hela, vilket bara gjorde programmet mer äkta. En kille med kamera, lätt burkigt ljud, helt osminkade programledare – svettiga dessutom – och ett hyfsat flytande manus. Men det funkade definitivt för att lyfta kampsporten i Sverige och göra den roligare.

Fighter Magazine ”Rallarsvingedition” hittas på 7/11, Shell, Pressbyrån med flera ställen. Eller beställ den här, direkt hem i brevlådan: https://www.pressbyran.se/webbshop/produkt/fighter-magazine-sv/

Rallarsving 3

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer