Nyhet

Österlin, Ali & Rivarola knep varsitt brons

Kickboxnings-VM bjöd idag på två svenskmöjligheter till finalavancemang. Både Jennifer Österlin och Dalia Ali gick upp till kamp men båda svenskornas medaljresor stannade tyvärr vid en semifinalplats.

Kickboxnings-VM i Belgrad resulterade redan under gårdagen i en svensk bronsmedalj för Camila Rivarola och idag var det Jennifer Österlin och Dalia Alis tur, efter att de båda tagit sig till varsin semifinal.

Dalia Ali tampades mot serbiskan Ajla Lukac i -56kg där hon, trots en tapper sista rond, förlorade och därmed fick nöja sig med ett brons. Jennifer Österlin knep inte heller någon finalplats utan stannade även hon på bronspallen efter sin match mot serbiskan Alexandra Krstic.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer