Nyhet

Goyeram utslagen ur VM

Det blev tyvärr ingen medalj för Clarence Goyeram i herrarnas världsmästerskap i Doha, Qatar.Ukrainas Yaroslav Samofalov satte effektivt stop för de planerna genom att vinna de två första ronderna klart, och erhålla ett enhälligt domarbeslut med siffrorna 29-28.”Det var inte min dag.” sade Goyeram efter förlusten.

Goyeram försökte att utnyttja sin långa högerjabb för att hålla Samofalov på avstånd, men lyckades inte särskilt väl med detta under de två inledande ronderna. Det såg ut som att svensken hade vissa problem med fotfästet, men huruvida det var på grund av utrustning eller bristande balans var svårt att avgöra på bilderna som visades. Med dryga minuten kvar av andra rond tvingas Goyeram in mot repen, och tvingas ta räkning efter en kombination signerad den 20-årige ukrainaren.

Först då tycktes Göteborgs-boxaren vakna till, men för att signera den brittiske kommentatorn så var det; ”Too little, too late” för svensken.

”Det är bara att åka hem och jobba med bristerna.” skriver Goyeram på sin facebook.

”Jag kan ändå åka hem med ett smile på grund av all support jag känner hemifrån. Nästa gång är det min match.”

FOTO: Jessica Segerberg

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer