Mayorga skapar rubriker efter sexistiskt övertramp

Boxaren Ricardo Mayorga har inte direkt gjort sig känd för att vara en förespråkare för ordet ”lagom” eller ”rimlig” för den delen. Nu är 41-åringen i hetluften efter att ha smiskat till Shane Mosleys flickvän på ändan.

Det var under ett ”promotional event” inför matchen mellan Shane Mosley och Richardo Mayorga som den sistnämnda bestämde sig för att det låg inom trevlighetens ramar att lägga en inte allt för uppskattad hand på Mosleys flickväns bakdel. Vid tillfället böjde sig flickvännen ned för att plocka upp något då Mayorga tog tillfället i akt, varpå tumult utbröt.

Efteråt erbjöd flickvännen Mayorga 10,000 dollar för att få ge honom en rejäl omgång stryk i gengäld. Boxaren kontrade erbjudandet med citatet ”att han skulle ge henne 25,000 dollar för att få göra om samma sak igen”.

PR-trick eller inte? Avgör själva.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer