Nyhet

Fem nya namn broderar ut IRFA’s matchkort

Som Fighter tidigare skrivit så har huvudmatchen för IRFA 9 varit klar under en längre tid. Sakteliga fylls nu de övriga platserna på matchkortet.

Sedan gammalt vet vi att Zebaztian Kadestam kommer att avsluta den nionde upplagan av IRFA. Detta mot norrmannen Hakon Foss. Nu är även fler namn klara.

Vi kommer bland annat att återse Sadibou Sy (3-1) som vi senast såg på Superior Challenge 12 och under IRFA 7. Två galor där Sadibou plockat dubbla segrar utan större problem. I dagsläget är hans motståndare fortfarande TBA.

Vidare kompletterar både Jonatan Westin (7-2) från Allstars Gym och Johannes Lundström (0-1) från Hilti Fightcenter matchkortet. Även fast deras motstånd, liksom Sy’s, fortfarande inte är officiellt på organisationens hemsida.

Någon som faktiskt fått ett ansikte på sitt motstånd är Guram Kutateladze (4-2) som redan nu vet att det kommer vara Joachim Tollefsen (2-0) på andra sidan buren i september. För er som hängt med i IRFA’s framfart så minns ni kanske Kutateladze från den sjätte upplagan av galan då han mötte Oliver Enkamp. Ett möte han förlorade via ett enhälligt domslut. Nu får han alltså en ny chans till vinst, denna gång mot norskt motstånd.

Foto: DAVID LAGERLÖF

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer