Nyhet

Invicta FC 13: Cyborg vs Van Duin

Den 7e juli drar International Fight Week igång på allvar. Det här innebär en massa godis som ett MMA-VM, två UFC-event, samt torsdagsnattens event – Invicta 13. I huvudmatchen gör mästarinnan Cris ”Cyborg” Justino och Faith Van Duin upp om fjäderviktstiteln. Dessutom får vi äntligen se svenska Pannie Kianzad göra sin Invicta-debut då hon tar sig an Jessica-Rose Clark.

I huvudmatchen ser vi Cris ”Cyborg” Justino försvara sitt bälte mot Faith Van Duin. Cyborg har inte förlorat en match sedan sin förlust i proffsdebuten i maj 2005 och har avslutat 11 av hennes 13 vinster via TKO. Van Duin gjorde sin Invicta-debut i april i år där hon besegrade Amanda Bell via TKO i den andra ronden. I den delade huvudmatchen möts Irene Aldana och Tonya Evinger om det vakanta bantamviktsbältet. Mästarinnan i atomvikt, Herica Tiburcio, försvarar sin titel mot Ayaka Hamasaki. Senast Pannie Kianzad (7-0) gick match var det om bältet i bantamvikt i Cage Warriors och nu går hon match mot Jessica-Rose Clark (5-1) som även hon debuterar i Invicta.

Hela galan kan du se på UFC Fight Pass och den sätter igång kl 05.00.

Matchkort

  • Fjädervikt, titelmatch: Cristiane ”Cyborg” Justino (13-1, 1 NC) vs. Faith Van Duin (5-1)
  • Bantamvikt, titelmatch: Tonya Evinger (15-5) vs. Irene Aldana (5-1)
  • Atomvikt, titelmatch: Herica Tiburcio (9-2) vs. Ayaka Hamasaki (11-1)
  • Bantamvikt: Pannie Kianzad (7-0) vs. Jessica-Rose Clark (5-1)
  • Atomvikt: Amber Brown (4-1) vs. Catherine Costigan (5-0)
  • Stråvikt: Amy Montenegro (6-1) vs. Jamie Moyle (2-0)
  • Fjädervikt: Marina Shafir (1-1) vs. Amber Leibrock (0-0)
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer