Nyhet

Mark Kerr pratar ut om doping, droger och MMA-historia

Mark ”The Smashing Machine” Kerr gick från att vara obesegrad i sina första tretton matcher till att förlora elva av de femton sista matcherna han gick. Nu har det släppts en ny minidokumentär där Mark berättar om sitt forna doping- och drogberoende och om hur han gick från att vara en världsstjärna till totalt vrak på nolltid.

”On my first fight in Brazil, I was on a small dose of anabolics. When I went into the UFC, I thought of stepping it up in another gear. I was probably 275 pounds with five-percent body fat. I could bench press a small car and can squat a small house. It was totally overkill.”

Delar av storyn om Marks liv dokumenterades redan 2002 i filmen ”The Smashing Machine”, där man får följa Mark under hans träning och matcher i Pride. I länken nedan hittar du en trailer.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer