Nyhet

Silver i ITF Taekwondo-VM 2015

ITF Taekwondo-VM 2015 som gick mellan 27-31 maj Jesolo, Italien, är över och Sverige kommer hem med en stark silvermedalj. Isabelle Schander gick som en furie genom startfältet i -75 kg och vann övertygande mot Norge, Argentina och Polen. I finalen väntade rutinerade ryskan Ekaterina och efter en mycket jämn final gick guldet till Ryssland och silver till Sverige. Grattis Isabelle!

ITF Taekwondo-VM 2015 som gick mellan 27-31 maj Jesolo, Italien, är över och Sverige kommer hem med en stark silvermedalj. Isabelle Schander gick som en furie genom startfältet i -75 kg och vann övertygande mot Norge, Argentina och Polen. I finalen väntade rutinerade ryskan Ekaterina och efter en mycket jämn final gick guldet till Ryssland och silver till Sverige. Grattis Isabelle!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer