Nyhet

Kung Fu – skicklighet genom hårt arbete

Vad innebär det att en människa har talang? Är talang en nödvändig förutsättning för framgång, eller kan talang tvärt om inverka negativt på en människas resa mot ett bestämt mål? Se minidokumentären ”Kung Fu” med Rostem Akman och Jimmie Jensen här.

I dokumentären ”Kung Fu- skicklighet genom hårt arbete” får vi följa två vänner som har ett gemensamt mål, men diametralt olika sätt att närma sig det. Rostem Akman, tävlanden och Jimmie Jensen, tränaren, ska i sommar åka till MMA-VM i Las Vegas med en guldmedalj som tydlig målsättning. Filmens porträtt av idrottsmännen är genuina och belyser frågeställningar som är relevanta och aktuella långt utanför den bur de tävlar i. Är du intresserad av människor, idrott och inte minst dig själv som individ, är filmen ett måste.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer