Nyhet

Tävling – se Ilir Latifis retur i buren!

Nu har du och en kompis chansen att åka till Glasgow och heja fram den hårtslående superbrottaren Ilir Latifi när han möter Hans Stringer under UFC Fight Night 72 den 18:e juli. Sitt inte bara där och glo – var med och tävla nu!

Förutom Latifi vs Stringer bekräftade UFC idag att en av de mest framgångsrika brittiska MMA-stjärnorna i UFCs historia, Michael ”The Count” Bisping, återvänder till Storbritannien för att fightas för första gången på nästan fem år. Han kommer att möta den brasilianske mellanviktaren Thales Leites. Det är även klart att Ross ”The Real Deal” Pearson kommer att möta Evan Dunham i vad som förväntas bli en riktigt explosiv lättviktsmatch.

Event: UFC Fight Night Glasgow
Var och när: Glasgow, Skottland 18 juli 2015, SSE Hydro Arena
Fightcard: www.ufc.com/event/ufc-fight-night-glasgow-2015

Två personer kan vinna biljetter till sig och en kompis! Allt du behöver är att svara på

När arrangerades den allra första UFC-galan?
1. 2005, i Orlando, Florida
X. 1993, i Denver, Colorado
2. 1999, i London, England

Maila dina svar senast den 12e juni (2015) till tavling@fightermag.se och håll utkik på facebook.com/fightermag – där publiceras vinnarna!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer