Nyhet

Judo European Cup i Lund 24-25 oktober

Den 6:e maj släpptes biljetterna på Ticnet till European Cup Seniors i judo 2015 i Lund den 24-25 oktober. 102 biljetter har redan sålts inom de första timmarna och Svenska Judoförbundet satsar på publikrekord.

Det kommer många svenska tävlande på European Cup som behöver ditt publikstöd så passa på att boka in en resa med hela klubben till denna judohelg med något för alla. Träningslägret Judo4Life inkluderar biljetter till båda dagarna, två luncher på arenan, officiell T-shirt och fyra träningspass för alla åldrar och bältesnivåer och kostar endast 600 SEK.

Lägret och/eller endast biljetter (145 SEK för tvådagarsbiljett) bokar du på följande länk: European Cup Seniors 2015- Biljetter!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer