Nyhet

Matchkortet för Superior Challenge 12

Superior Challenge är en av världens största MMA-galor vars mål är att producera högkvalitativ adrenalinfull sportunderhållning för MMA-fans. Den här gången smäller det i Malmö den 16 maj i Baltiska hallen. Galan är fullspäckad med intressanta matcher – läs mer här!

Superior Challenges mästare i lätt tungvikt, Joachim Christensen från Danmark, utmanas av Max Nunes som går upp en viktklass för den här matchen. De två före detta UFC fighterna David Bielkheden och Cody McKenzie gör upp om en titelchans i weltervikt. Malmöfightern Lina Akhtar Länsberg går mot Tyskan Alexandra Buch i Superior Challenges första kvinnliga titelmatch. Även Linas make Martin Akhtar syns i toppen av matchkortet i ännu en tuff matchning mot Fransmannen Antoine Gallinaro. Simon Sköld som nyligen syntes i Let’s Dance byter ut dansskorna mot MMA-handskar när han möter den meriterade Niko ”Albanian Assasin” Gjoka. Hemmafavoriten Mohammed Abdallah möter sin hittills tuffaste motståndare, den otroligt skicklige grapplern Bruno Carvalho.

Köpa biljett och få mer info? Kolla här: http://www.superiorchallenge.com

Main Event

-93 kg Joachim Christensen vs Max Nunes

Co Main Events

-77,1 kg David Bielkheden vs Cody McKenzie

-61,2 kg Martin Akhtar vs Antoine Gallinaro

Huvudkort (startar ca 20:30)

-61,2 kg Lina Akhtar Länsberg vs Alexandra Buch

-65,8 kg Simon Sköld vs Niko Gjoka

-77,1 kg Bruno Carvalho vs Mohammed Abdallah

Underkort (startar kl 18:00)

-80 kg Sadibou Sy vs Carl Booth

-70,3 kg Mattias Brandt vs Alexander Jacobsen

-83,9 kg Alexander Bergman vs Simone Tessari

-77,1 kg Alejandro Ferreira vs Martin Hudson

-65,8 kg Michel Ersoy vs Mehdi Maymo

Förmatch (startar 17:00)

-70,3 kg Arman Popal vs Linus Ahlbäck

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer