Nyhet

Karl Albrektsson deltar i hemlig turnering

Karl Albrektsson är bara 21 år gammal men han har redan gått fyra MMA-proffsmatcher där han har vunnit samtliga. Nu tar han nästa steg, ut i Europa, och deltar i Metamoris hemliga turnering och dokusåpa…

Inför planeringen av Metamoris 6 blev det bestämt av organisationen att man skulle hålla i en hemlig turnering där vinnaren av den grapplingbetonade TUF-varianten (The Ultimate Fighter) skulle erbjudas en plats på den kommande galan. Turneringen kommer att sändas som realityshow, helt gratis på nätet, där man kan följa deltagarna under ett antal veckor.

Någon som förra veckan fick chansen att tävla för en plats på Metamorismattan var den svenske MMA-talangen Karl Albrektsson. Innan han, förra helgen, deltog i turneringen förklarade han sin syn på upplägget för mmanytt.

”Det kommer vara ett x-antal snubbar och alla kommer möta varandra, den som får mest submissions kommer få ett Metamoris-kontrakt.”

Än vet vi inte hur det gick för 21-åringen men skulle han lyckas gå segrande ur turneringen så blir han den förste svensken att stå som tävlande på en Metamorisgala.

 

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer