Nyhet

GLORY Kickboxing 19: Resultat och spinning-shit-video

Snurrsparkar, knockdowns och ett något antiklimaktiskt main event karakteriserade gårdagsnattens kickboxningsgala.

Main Event

I kvällens main event mötte Errol Zimmerman Rico Verhoeven i en hård tungviktsmatch som tyvärr slutade med att Zimmerman skadade sitt knä och tvingades avbryta matchen. Båda fighters visade upp en bred repertoar av tekniker och det var därför extra oturligt att matchen slutade som den gjorde.

Vinnare via TKO (Knäskada): Rico Verhoeven

Co-Main Event

Amerikanen Joe Schilling mötte kanadensaren Robert Thomas i en spektakulär match där volymen av slag definitivt låg till amerikanens fördel. Mot slutet av matchen visade dock Robert Thomas upp precisa slag och båda fighters lyckades slå ner den andre vid flera tillfällen i matchen. Mot slutet såg dock kanadensaren avgjort slak ut och Joe Schilling kunde trycka av en rad hårda kombinationer som säkrade segern.

Vinnare via enat domslut: Joe Schilling

Turnering

GLORY’s något kontroversiella turneringsformat fortsätter att bjuda på spektakulära matcher. Den här gången var det karate-fightern Raymond Daniels som bjöd på mest spänning genom att först slå ner Jonatan Oliveira i kvalmatchen tre gånger med olika snurrsparkar, för att sedan i finalen mot Nieky Holzken fortsätta med sina vildsinta sparkar. Till slut lyckades dock Holzken knipa åt sig ett avslut trots Daniels vildsinta stil.

Vinnare via TKO: Nieky Holzken

Superfight Series Resultat

Andy Ristie def. Steve Moxon TKO (referee stoppage) 1 2:43
Xavier Vigney def. Everett Sims TKO 1 1:44
Josh Jauncey def. Max Baumert TKO (doctor stoppage) 3 0:37
Brian Collette def. Myron Dennis Decision (unanimous) 3 3:00
Francois Ambang def. Stephen Richards KO

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer