Dana White: Både Gustafsson och Daniel Cormier har nya motståndare

De kommer inte att möta varandra, men de båda besegrade titelhoppen har redan fått nya motståndare.

Det har nu lite mer än en vecka sedan Alexander Gustafsson fick se sig slagen i Tele2Arena framför tiotusentals hoppfulla fans, och för de flesta har besvikelsen lagt sig något. Kampen om titeln i lätt tungvikt fortsätter.

Daniel Cormier mötte mästaren Jon Jones i början av januari. Hans insats var dock inte tillräcklig för att sno kronan, och efter att The Mauler förlorade mot Anthony Johnson är det nu många som spått en match mellan ”DC” och Alex. Men så kommer det alltså inte att bli.

–Vi har en motståndare åt DC redan, och vi har faktiskt en åt Gustafsson också. Efter det så är det logiskt att de båda möter varandra, sa Dana White på presskonferensen efter UFC 183.

Frågan är nu bara vem som ska möta Cormier respektive Gustafsson. Ska man spekulera så skulle Rashad Evans och Ovince St. Preux kunna vara aktuella för Alex, och när det gäller Cormier så skulle Jimi Manuwa eller Ryan Bader vara möjliga motståndare.

Men det är såklart bara spekulationer.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer