Nyhet

Jon Jones klar med sin drogrehab – efter en natt

Efter att ha åkt fast för att ha spårämnen från kokain prisades mästaren för sin beslutsamhet i kampen mot drogerna, nu ser det mest ut att vara spel för gallerierna.

När Jon Jones meddelade att han anslutit sig till ett rehabprogram var många snabba att gratulera honom till beslutet och önska ”Bones” ett snabbt tillfrisknande. Men så här snabbt var det nog ingen som trodde att det skulle gå.

Vanligtvis brukar minimilängden på rehabiliteringsprogram för drogberoende vara 90 dagar. Det rapporteras nu att Jon Jones var ute efter endast en natt. Naturligtvis beror längden på programmet på hur allvarligt beroendet i fråga är. Utan att spekulera för mycket kan man anta att hela affären mest var till för att inte mästaren skulle hamna i alltför dåligt ljus.

Jon Jones mamma har kommenterat ärendet i en videointervju, därhon sägeratt hennes son kommer att ”fortsätta att utbilda sig i ämnet”, trots att han nu har lämnat rehabprogrammet. Jon Jones själv har inte kommenterat ärendet.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer