Nyhet

UFC 182: Mats Nilssons match avgjord

UFC 182 är igång och de första två matcherna är reda avgjorda där svensken Mats Nilsson gick full tid mot Omari Akhmedov.

Helsingborgssonen Mats Nilsson gjorde ikväll sin andra UFC-match och det krävdes tre fulla ronder innan han fick se sig besegrad av ryssen. Domslutet som avgjorde matchens utgång var enhälligt till Akhmedovs fördel, 29-28. Förlusten var svenskens andra i UFC-sammanhang.

Nilsson, som i den tredje ronden var pressad till ett avslut, var farligt nära en vinst via en giljotin följt av en d’arce choke. Ryssen höll dock tiden ut och förbättrade därmed sina siffror från 13-2 till 14-2.

I den första matchen vann Marion Reneaue förkrossande över Alexis Dufresne, även hon via ett enhälligt domslut.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer