Nyhet

Mickey Rourkes vinst kan vara riggad

I slutet av november skrev Fighter Magazine om den 62-årige Mickey Rourkes boxningscomeback, där han vann mot en betydligt yngre Elliot Seymour. Nu påstår förlorande part att veteranens vinst mot honom varit riggad från början.

Boxningsvärlden skakas av en skandal efter att Mickey Rourke’s motståndare Elliot Seymour nu hävdar att han fått ekonomisk ersättning för att förlora mötet mot veteranen. 29-åringen säger till nöjessajten TMZ Sports att han enligt uppgörelsen ska ha fått totalt 15,000 dollar för sin uppoffring.

”The deal was he (Seymour) would go down from a body shot in the 2nd round … and he would get $15,000. 10, 000$ up front and the rest when he got back to the U.S.”

Mickey Rourke har i skrivandes stund inte kommenterat hans motståndares utspel men hans tränare förnekar att matchen skulle vara uppgjord. Han hävdar att uppgifterna TMZ Sport fått är av bristande sanningshalt.

Seymour will change his story to whatever he thinks will make him more money”.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer