Nyhet

Inför IRFA 7: Sadibou Sy

Maineventet på IRFA 7 är startklart och redo. Sadibou Sy vägde in på 78,6 kilo och kommer gå för full maskin mot sin andra MMA–proffsseger i karriären. I och med en godkänd siffra på den digitala vågen så är teknikaliteterna avklarade. Nu väntar ett fåtal timmar innan det är dags för Solnakillen Sadibou Sy att …

I och med en godkänd siffra på den digitala vågen så är teknikaliteterna avklarade. Nu väntar ett fåtal timmar innan det är dags för Solnakillen Sadibou Sy att kliva in i buren igen.

– Det ska bli extremt kul att få tävla i Solna hallen, jag längtar faktiskt. Stödet brukar alltid vara grymt och jag skulle bli förvånad om det skulle vara annorlunda den här gången.

MMA-banken är påfylld med ytterligare sex månaders träning sedan den senaste galan och den gamla muskelbristningen i ryggen har han inga känningar av. Tiden innan match kommer bestå utav påfyllning av mat och vätska. Han kommer inte att tänka så mycket på matchen, förrän det är dags. När det kommer till hans motståndare så vet han inte så mycket mer än det han upptäckte under invägningen – att Gabor Bararos är huvudet kortare än Sadibou själv.

– Jag låter mina tränare sköta den där biten kring min motfighter. Som många andra så väljer jag att utgå från mig själv. Det ska bli kul att ta reda på vem av oss som är den bättre mannen. Mitt enda utgångsläge är att vinna matchen.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer