Nyhet

Inför IRFA 7: Karl Albrektsson

Karl Albrektsson, under fredagen drygt 92,5 kg tung, verkar ha haft ett bra upplägg. Trots bantningstider så berättar han att han kunde börja sin fredagsmorgon med en stor frukost. Nästkommande 12 timmar kommer att varvas med sömn, mat och träning. Innan lördagsmatchen är det inte omöjligt att ni stöter på den lätta tungviktaren under morgonpromenaden, …

Innan lördagsmatchen är det inte omöjligt att ni stöter på den lätta tungviktaren under morgonpromenaden, då det är så han planerar att starta sin matchdag.

– Jag kommer gå upp i skaplig tid och springa en vända, skuggboxas och försöka hitta lite känsla. Sen drar jag hem, käkar en stor frukost och går och lägger mig innan det är dags att dra mot arenan. Sen har jag mina ritualer som jag gillar att göra innan match. Jag mediterar mycket. Försöker hitta mig själv.

Någon som Karl definitivt kommer att hitta i buren är hans motståndare Tomasz Janiszewski som vunnit fyra av sina fem vinster på submission. Janiszewski som Karl beskriver som ”en kille som har skägg och blomkålsöron” förlorade dock sin senaste match på domslut.

– Han är en allroundfighter vad jag vet, så det kommer bli kul att se vad han kommer göra. Dock så kommer jag att vara en helt annan typ av fighter än i min förra match. Jag har fokuserat, tränat och presterat bättre. Min styrka kommer vara min ungdom och min explosivitet.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer