Nyhet

Dan Henderson möter Gegard Mousasi på UFC on FOX 14 i Stockholm

Gustafsson får celebert sällskap på Tele2 Arena då Dan Henderson återvänder till mellanvikt och siktar på en sista chans i UFC. I Mousasi möter Henderson en fighter som står på skakig mark i organisation och lär vara hungrig på en vinst.

Detta kan vara sista chansen för de bägge männen att hålla sig kvar i UFC. Dan Henderson har under sin långa karriär slagits i alla viktklasser utom lättvikt och nedåt och hållt flera bälten i både UFC och PRIDE men har förlorat fyra av sina fem senaste matcher efter sitt legendariska möte med Mauricio ‘Shogun’ Rua i november 2011. Hans enda vinst kom i återträffen med just Shogun.

Mousasi å sin sida hade en bra period 2010 till 2013 men har fått se sig besegrad av både Jacare Souza och Lyoto Machida under 2014 med en vinst över Mark Muñoz emellan. Många menar också att han sett lite lealös ut på senare tid.

Det blir en spännande match med mycket som står på spel. Och om det inte vore nog ryktas det även att Matt Brown möter Tarec Saffiedine samma kväll.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer