Nyhet

Inför UFC Fight Night i Stockholm ikväll

Se Invägningsvideon, läs om de mest spännande matcherna och få koll på storshowen i globen ikväll.

Ikväll kommer jordens största MMA-promotion tillbaka till norden. UFC Fight Night Stockholm i globen kommer att visa upp några av Sverige och världens absoluta toppskikt inom kampsport från ett spännande matchkort.

Fightermag.se kommer att vara på plats och vi bjuder på livereferat från galan, rond för rond, så du som inte har biljett kan sitta hemma och svettas när Ilir Latifi, Niklas Bäckström, Akira Corassani med flera kämpar för att klättra på rankinglistorna.

Kvällens matcher

Gunnar ”Gunni” Nelson vs. Rick ”The Horror” Story

– Den här matchen är intressant på grund av Gunnar Nelson och hans personliga stil. Motståndaren i Rick Story har inget att komma med som Gunnar inte mött förut. Story är en slugger som sätter sig själv i fara för att träffa sin motståndare, och det gör honom delvis farlig, men det är också en stil som Nelson brukar kunna utnyttja. Gunnar Nelson kommer att avsluta Rick Story sent i första ronden.

Akira Corassani vs. Max ”Blessed” Holloway

– Det här mötet är förmodligen galans mest jämna match. Corassani förlorade nyligen mot Dustin Poirier och borde vara hungrig och redo för den här matchen. Holloway vann sin senaste match på TKO och är en erfaren fighter som exempelvis gått en hel trerondare mot ingen mindre än stjärnan Conor MacGregor. Det blir jämnt, men jag tror på Akira via domslut ikväll.

Ilir Latifi vs. Jan Blachowicz

– Den här matchen är en stinkare. I min mening är Jan Blachowicz långt ifrån Ilir Latifis nivå och han gör dessutom sin UFC-debut. Jag skulle bli otroligt förvånad om Blachowicz tar den här. Jag säger Latifi via brutal mosning i första ronden.

Niklas Bäckström vs. Mike Wilkinson

Preliminärt kort

Magnus Cedenblad vs. Scott Askham

Nico Musoke vs. Alexander Yakovlev

Dennis Siver vs. Charles Rosa

Cathal Pendred vs. Gasan Umalatov

Tor Troeng vs. Krzysztof Jotko

Mairbek Taisumov vs. Marcin Bandel

Zubaira Tukhugov vs. Ernest Chavez

Highlights från invägningarna

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer