Nyhet

Klara fighters för Superior Challenge 11

Ett nordiskt stornamn, ett svenskt stjärnskott och två titlar: Joachim Hansen återvänder till Sverige för att slåss om fjäderviktstiteln och Martin Akhtar utmanar i bantamviktklassen. En rad tunga namn är fastställda inför Superior Challenge 11 i Södertälje den 29 november. David Bielkheden, Simon Sköld och Besam Yousef är några av dem.

Hellboy är redan en stjärna på den internationella scenen och har tagit två bälten i den japanska organisationen Dream. Han slogs dessförinnan i Pride där han mötte välkända namn som UFC-aktuelle Takanori Gomi, veteranen Rumina Sato, benlåsspecialisten Masakazu Imanari och Shinya Aoki.

Martin Akhtar må ha relativt få matcher under sitt bälte men levererar alltid underhållning, och han har avslutat alla sina vinster på knockout.

Veteranen David Bielkheden var senast aktuell på Superior Challenge 10 då han slog Besam Yousef. Han har utöver 31 matcher i MMA en gedigen mångårig grapplingbakgrund med ett flertal medaljer.

Nykomlingen Simon Sköld kommer att följa upp en vinst i Geneve mot Athinodoros Michailidis och publikfavoriterna Michel Erosy och Besam Yousef gör båda comeback i Superior Challenge.

Fler fighters och matchningar kommer att släppas kontinuerligt framöver och biljetter kommer att släppas på ticnet.se i början av oktober, säger Babak Aghavali, VD för Superior Group International.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer