Nyhet

Rumble vill möta Overeem

Anthony Johnson nöjer sig inte med Alexander Gustafsson.

–Varför inte?
Så beskriver Anthony Johnson sin inställning till att gå en match mot förre klubbkompisen och tungviktaren Alistair Overeem i UFC-oktagonen. Det skulle i så fall bli en fråga om att mötas någonstans på mitten mellan viktklasserna, och fightern säger sig själv vara villig att sträcka sig till 230 pounds.

–Om fansen vill se det, så vill jag göra det. Jag har aldrig tackat nej till någon, sa Johnson i en intervju med Ariel Helwani.

”Rumble” Johnson har en skoningslös ”no-bullshit” attityd som snabbt håller på att göra honom till en av MMA-världens mest intressanta figurer. Han har redan utmanat Alexander Gustafsson för en match om titelchansen, och det verkar som att det mötet mycket riktigt kan bli av. Men nu har han alltså även utmanat ”The Reem”.

Alistair Overeem blev knockad i sin senaste match mot Ben Rothwell, och det är inte troligt att den holländska stjärnfightern får fler än en chans till. I sin UFC-karriär har han nämligen haft flera dåliga matcher och inte alls levt upp till den hype som omgav honom från början.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer